Polypropylen Tyrkiet / Kina / Rusland (Side 1 af 3)

Sider 1 2 3 Næste

Du skal logge ind eller registrere for at skrive et svar.

Stillinger 1 til 15 af 41

# 1 Tema fra Justin 06-07-2015 15:22:33

  • Justin
  • hengivne
  • Tilmelding: 09-08-2010
  • Indlæg: 196

Emne: Polypropylen Tyrkiet / Kina / Rusland

Kort om dig selv og motiverne til at skabe dette emne.
Jeg repræsenterer firmaet LLC "PolimerTorg" levering af polypropylen rør. Lukkeventiler. Brusere. Akryl bade.

Nu om motiverne:
1. Et stort ønske om at møde med montørerne af vores by.
2. Gennem dialog for at komme til gensidigt fordelagtigt samarbejde.
3. I fremtiden planlægger jeg at oprette en platform på internettet, hvor jeg vil forsøge at kombinere alle de etablerede kontakter med installatørporteføljen (hvem er interesseret og hvem vil hjælpe, foreslå noget, skrive dine tanker, skrive i en personlig, glad for at tale om dette emne).
4. Hjælp med valget af befolkningen.

I dag er Kostroma-markedet fyldt med alle slags polypropylenrør.
1. Tyrkiet
- Dizayn
- Plastherm
- Tebo

2. Kina
- RBK
- Valtec
- blå ocean
- meerplast

3. Rusland
- Formul det er Valfex er placeret som tyrkisk
- Politek
- fd
- Fusitek

Faktisk vil jeg gerne høre din mening om visse producenter.
Hvad først og fremmest være opmærksom ved valg af materialer. Hvilke problemer opstod under installationen.
Jeg foreslår følgende format: Kort om dig selv, reklame er velkommen, og vi deler vores erfaring.

Kan jeg installere MeerPlast?

Sig mig
Det er nødvendigt at ændre koldt vandforsyningen og varmt vandforsyningen i lejligheden, rørmanden vil installere polypropylen fra MeerPlast.
Det siger, at kvaliteten er god.
Er det det værd?

Eller er det en navnløs kalkun, kun med et ikke-promoveret mærke?

Mary001, dette er terry china. Sæt intet tilfælde dig i en lejlighed sådan.
Forresten er Tyrkiet heller ikke is. På de 1-2 sider i dette afsnit af forummet, skal du åbne emnerne i overskrifterne, der indeholder ordet "polypropylen" - der er interessante billeder! Umiddelbart vil halvdelen af ​​spørgsmålene forsvinde af sig selv

Generelt ville jeg have lavet koldt vand og varmt vand fra stigrøret med kobber. Dyrt, men pålidelig.
Hvis der foruden polypropylen ikke tages hensyn til andre muligheder, så enten Baenninger (lavet i Tyskland, grøn) eller Ekoplastik (lavet i Tjekkiet). Kina omgår principielt omgåelse.

Anvendelsen af ​​polypropylenrør

Fordelene ved polypropylenrør er så indlysende, at ingen bestrider "set-not-put", spørgsmålet er på et andet plan - "der skal sættes -" disse, disse eller... ". Naturligvis udvikles markeder med stærkt potentiale som Rusland udviklet af virksomheder med meget forskellige tilbud: sortiment, kvalitet, prisfastsættelse mv. Silhuetten af ​​industrien kommer gradvist frem, hvor hvert punkt af vurderingen blev vundet af konkurrenter og unikt bestemmer størrelsen af ​​paien. som går til hver af dem. Lad os prøve med sådanne øjne for at se på det russiske marked af polypropylenrør.

For det første definerer vi kriterierne for evaluering af en så simpel, men ikke helt "åbenlyst" eller mere præcist ikke helt "gennemsigtig" klient, som polypropylen vandrør. Hvorfor så mystisk? Ja, fordi rørets kvalitet er vigtig for brugeren, afsløres efter langvarig drift og er slet ikke klart synlige fra producentens reklamebureauer. Her skal reglen "vi venter og ser" altid arbejde. Og siden i vores marked PP rør i over 20 år, kan vi drage konklusioner. Den vigtigste er allerede klar - metalrør går i glemsel, da konkurrenten er klart stærkere.

Styrken af ​​polypropylenrør

Enhver sejr på råvaremarkedet er tilstedeværelsen af ​​fordele, der bestemmes af svaghederne hos en konkurrent. I polypropylenrør er sådanne:

  • ingen korrosion i princippet, fordi materialet er kemisk inert;
  • betydelig vægt fordel - op til 9 gange
  • en komplet sejr over de "vandrende strømme", der ødelægger metalrør;
  • glat indre overflade, således at der under drift ikke er blokeringer;
  • nem installation;
  • ved drift er maleri ikke påkrævet;
  • holdbarhed op til 50 år - metalrør "lever ikke så længe."

Så den liste over fordele, som forbrugeren vælger PP-rør, blev bestemt. Nu er det fortsat at bestemme producenterne, der tilbyder os disse produkter.

Polypropylen rør marked

Normalt betragtes producenter af alle typer produkter som repræsentanter for visse lande. I denne tilgang er PP-rør på vores marked bredt repræsenteret af sådanne lande:

  1. Tyskland er traditionelt en stærk leverandør af produkter og materialer til den kemiske industri.
  2. Den Tjekkiske Republik udvikler også moderne teknologier og produktion af byggematerialer.
  3. Tyrkiet er hurtigt ved at få fart i områder relateret til forbrugermarkedet, kvaliteten er ikke altid op til mærket, men der er også virksomheder, der nyder prestige.
  4. Kina - en leverandør af produkter i alle områder og for enhver forbruger - holdes på bekostning af billighed, men viser undertiden gode egenskaber ved varerne, selv om du altid har brug for et "øje og øje".
  5. Rusland er en ny markedsdeltager, der hurtigt øger sin produktionskapacitet sammen med forbedret produktkvalitet.

Tyske rør

Blandt de tyske mærker er de mest berømte Banninger, Akwatherm, Wefatherm og Rehau. Banninger er kendt for sine plastrør over hele verden. Siden etableringen af ​​virksomheden har taget et kursus på markedets lovende behov, som giver dig mulighed for at holde dig foran konkurrenter med produkter af højeste kvalitet.

Nøglen til fremragende produktydelse er førsteklasses råmaterialer og et højt niveau af produktionsteknologi. Anvendelsesbredden er et karakteristisk træk ved avancerede produkter: industriel produktion, pneumatiske drev, varme- og vandforsyningssystemer, kunstvanding, landvindning - det er alle polypropylenrør fra det tyske firma Banninger.

Det samme kan gentages om andre tyske virksomheder på vores marked - Akwatherm, Wefatherm og Rehau. Dette er traditionelt produkter af høj kvalitet uden nogen klager. Prisen er høj, men ikke af skalaen, som en Mercedes før en Zhiguli. De, der ikke sparer på kampe, vælger den tyske producent af polypropylenrør.

Tjekkiske rør

Tjekkiet på det russiske marked har længe været kendt producent af plastprodukter ECOPLASTIC og FV-Plast. Sortimentet af PPR ECOPLASTIC rør består af plastik PN 10, PN 16, PN 20 og flerlags PN 20 kaldet ECOPLASTIC STABY. Det suppleres af et komplet udvalg af fittings. Omfanget af rørene i de tjekkiske producenter er hele vifte af varme- og vandrør til åbne og lukkede systemer i civil og industriel konstruktion, herunder de opvarmede gulve.

Tyrkiske rør

Tyrkiske rør er kendt fra producenter af TEBO, Pilsa, Valtek, Vesbo, FIRAT osv.

TEBO technics rør er tilgængelige i et diameterområde på 20-160 mm. I sortimentet er der også polypropylenrør forstærket med glasfiber. Den samlede vurdering af TEBO produktspecialister er "middelklasse". Bruges til varme- og vandforsyning, herunder og til industrielle formål. Derudover bruges de ofte til at transportere en stor liste over kemikalier.

Tyrkisk producent Pilsa fremstiller produkter, som er slidstærke, slidstærke og elastiske og gør det til brug i vandforsyningssystemer. Hvis fabrikantens anbefalinger følges under installationen, vil linjerne på disse rør tjene uden klager. Disse rør kan ikke anvendes i lukkede systemer og ved temperaturer over 95 grader Celsius.

Tyrkiske rør Valtek og Vesbo til lavprisprodukter er af høj kvalitet, men ulempen anses for at være et beskedent valg af beslag - de små ting, uden hvilke ledninger ikke kan gøres.

Kinesiske rør

Kinesisk producent af polypropylenprodukter Blue Ocean er et datterselskab af et britisk selskab og producerer en række kvalitetsprodukter. Især installatører som materialets fremragende plasticitet, hvilket påvirker kvaliteten af ​​svejsning af polypropylenrør. Der er kun en ulempe ved denne producents rør - de har en ydre diameter på røret, men dette påvirker ikke resultaterne.

En anden kendt kinesisk plastrørproducent er Dizayn. Forstærket rør af denne leverandør kræver stripping under svejsning, hvilket forenkler installationen. DIZAYN-polypropylenrørene overtager selvfølgelig deres niche på markedet, og kvalitetsindikatorerne for deres produkter er sammenlignelige med de førende europæiske producenter, men til en lavere pris.

Russiske rør

I løbet af raceprikken var Rusland ikke den første til at deltage, og perioden for dominans af konkurrenter på alle striber, men ved at manøvrere prispolitikker og forbedre teknologier er det muligt at langsomt vinde over sin køber. Der er stadig meget arbejde foran, men en start er blevet foretaget. Jeg er glad for, at russiske rør viser nogle signifikant bedre egenskaber end den nærmeste konkurrent - en kinesisk producent, og i nogle tilfælde pressede både tyrkiske og tjekkiske modparter, men til lavere priser.

Blandt de, der er blevet kendt, er der russiske eller joint ventures:

Produkter fremstillet af russiske PP-rør har alle de fordele, der er karakteristiske for denne type produkt. Man kan kun håbe at vi vil have en ferie... og meget snart.

Forbruger anmeldelser

Hvordan man vælger blandt mange tilbud, der aldrig vil fortryde. Nå selvfølgelig... reklame. Dette er vores første rådgiver, hvis vi ikke ved, at reklametjenesten til at sælge selv sne i midten af ​​vinteren. Ikke for at gøre mig glad, men at sælge mig et produkt til glæde, som de siger, på en anden adresse. Og vi tror på reklame, og det er ofte bare en markedsføringsbevægelse fra sælgeren. Og alligevel er der en vej ud - det er brugernes feedback. Der er trods alt ingen større autoritet end historien "fra den erfarne." Det gør det også Nedenfor er et par historier fra dem, der allerede har brugt polypropylenrør i mere end et år eller har installeret sådanne rør hele tiden.

Forstærket PPR-rør installeret på varmeboblen går, hvis ikke altid, så i det mindste meget ofte. Årsagen er den forskellige udvidelseskoefficient for aluminium og polypropylen plus trykket i røret, hvilket er større, jo højere er huset. Mit råd - ikke gider med de forstærkede rør og deres nøjagtige valg. Det er bedre at tage uhindret 20 bar polypropylen - det vil være en god sikkerhedsfaktor, fordi trykket i et system sjældent er større end 6 bar. Jeg vil ikke sige til kineserne, men det tyrkiske folk holder på med et bang.

Der er ingen problemer med koldt vand, men på den varme rørledning tre år senere bemærkede jeg hævelser, ganske små, men stadig. Føreren af ​​bolig- og servicetjenester rådede til at reducere strømmen af ​​kølemiddel ved indgangen til batteriet. Til sidst skal du sætte termostaten på batteriet. Det er svært at sige noget nu, vent og se, men logikken er der. Pipe Ecoplast, slags tjekkisk. Ingen andre kommentarer. Først lækkede det på forbindelserne - jeg gik med nøglerne og alt voksede sammen.

Når jeg installerede opvarmning, ønskede jeg at vælge et rør, tyrkerne-tjekkere. Efter installatørens råd tog de tyske rør Rehau. Dyrere, men ikke forgæves. Kammerat har en tyrkisk Valtek, da han er på en vulkan, selv om der er nogle specielle grunde, som ingen små hævelser, men ved når de bliver store, selv om de kendte mesterværker beroliget - "hvis der sker noget, vil det ikke være snart."

Det Kinesiske Hav har stået i næsten 10 år, og alt er stadig i orden. Men batterierne er aldrig varme, og når man installerer mesteren rådede til at tage det mere omhyggeligt, husker jeg ikke, men de tog mest pres. Der er ingen problemer med et koldt rør. Huset ligger ved siden af ​​jernbanen, tidligere i 10 år blev røret spist af strømmer i jorden, og nu er der ingen tegn - sandsynligvis bliver plasten ikke fordøjet.

Sammenligning af polypropylenrør fra forskellige lande

Du er her

På grund af det faktum, at der er mange producenter fra forskellige lande på markedet i dag, er forbrugeren ikke altid i stand til at vurdere produktets fordele på passende vis. Det anses for eksempel, at europæisk fremstillede PP-rør er et niveau højere end nogen analoge i kvalitet, og kun de er velegnede til VVS og opvarmning af en boligbyggeri. Men alt er ikke så irriterende annoncer.

Ukrainske rør LLC Rozma fremstilles ved hjælp af tjekkisk teknologi, hvilket betyder, at de ikke er ringere hvad angår produktegenskaber fra EU, men på grund af billig arbejdskraft er prisen lavere. Russiske kolleger kan ikke prale af sådan høj kvalitet. Vi vil gennemgå hvert produkt mere detaljeret for at forstå, hvilket polypropylenrør der er bedre for hvilket firma og om fremstillingslandet er vigtigt. Vi vil være baseret på reel feedback fra forbrugerne.

Polypropylen rør af ukrainsk produktion

I nabolandet er der ikke så mange gode fabrikker, men Rozma LLC kan helt sikkert tilskrives dem. Her er et ISO-certifikat, europæisk teknologi og fremragende ledelse. Trods den ustabile økonomi i staten som helhed, fortsætter produktionen af ​​polypropylenrør i samme tempo som før.

Polypropylenrør Rozma

Omfang af materialer specificeret af den ukrainske producent:

  • hjemlige opvarmning netværk;
  • Varmtvandsnetværk;
  • opvarmning;
  • varme gulve;
  • luftkanaler;
  • industrielle rørledninger;
  • landbrugsrørledninger (vandingssystemer og andre);
  • teknisk vandforsyning;
  • drikkevandstilførsel.

Udvalget af ukrainske rørtryk:

Mærket PN 16 - gælder for vandforsyningsnet og gulvvarme (fiberforstærket Fiber og Ital aluminium produceres);

Mærket PN 20 - gælder for højtryksvandforsyningsnet og til lavtryksvarmesystemer (Fiber og Ital aluminium forstærket med glasfiber er produceret);

Mærket PN 25 - gælder for varmt vand og varme netværk (fiberforstærket Fiber og Ital aluminium produceres).

Anmeldelser om ukrainske materialer

Forbruger anmeldelser på polypropylenrør LLC "Rose" er nemt at finde online, både i ukrainske og hviderussiske og russiske fora. Normalt deler brugerne positive indtryk, sjældne undtagelser fortæller hovedsageligt om den dårlige kvalitet af installationen, udført uden hensyntagen til anbefalingerne eller forkert lagring af materialet, hvilket førte til efterfølgende skader på rørene.

Tjekkiske polypropylenrør

Tjekkiske PP-rør betragtes som en slags standard. I mange år har eksistensen af ​​mærker, kvaliteten af ​​materialer forblevet konsekvent høj. De vigtigste producenter er Ekoplastik og FV-Plast.

WAWIN Ekoplastik rør

Anvendelse af materialer specificeret af den tjekkiske producent:

  • varmt og koldt vand netværk,
  • varme rør,
  • opvarmede gulve,
  • luftfordeling

Sortimentet af rør fremstillet ved tryk:

PN 10 - gælder for vandforsyningsnet og gulvvarme (kun ikke-forstærkede versioner);

PN 16 - gælder for højtryksvandforsyningsnet og til lavtryksvarmesystemer (kun ikke-forstærkede versioner);

PN 20 - gælder for varmtvandsforsyning og opvarmning netværk (fiberforstærket Fiber og aluminium Stabi produceres).

Spike PP Fiberrør forekommer med et specielt værktøj uden ekstra overfladebehandling, samt spike almindelige polypropylenrør. Materialer har lav termisk ekspansion. Det er cirka 3 gange lavere end for PPR-rør af alle polymerer. Fiberrør er lette, men beholder stadig deres styrke.

Rør FV-Plast

Ansøgninger angivet af en tjekkisk producent:

  • varme forsyning netværk;
  • varme gulve;
  • luftkanaler;
  • industrielle rørledninger;
  • landbrugsrørledninger (vandingssystemer og andre);
  • vandforsyning.

Tjekkiske PP-rør FV-Plast findes i to versioner: med forstærkningsindsats lavet af STABI aluminium og forstærket med FASER glasfiber. Begge sorter produceres ved coextrusion.

Tjekkiske rør anmeldelser

Netværket kan ikke finde negative anmeldelser af polypropylenrør produceret i Tjekkiet. Dette er en kvalitetsstandard, bevist af tiden og tusindvis af forbrugere.

PP rør af russisk fremstilling

Der er mange russiske producenter på det hviderussiske marked. Blandt dem er PRO AQUA, firmaet "Plastic", som producerer rør under varemærket "RVK", Heisskraft, Politek, Santrade. Overvej et par forslag, da i de vigtigste produkter er meget ens i egenskaber og kvalitet.

PRO AQUA rør

Anvendelsesområder for materialer, der er specificeret af den russiske producent:

  • industrielle vandforsyning rørledninger;
  • Vandledninger til administrative og beboelsesbygninger;
  • rørledninger til opvarmning af boliger;
  • rørledninger stationer udstødning, desinfektion, vandrensning, afsaltning;
  • teknologiske rørledninger
  • pneumatiske linjer;
  • luftkanaler.

PRO AQUA-rør har gode forbrugsegenskaber. På grund af polymeren af ​​høj kvalitet tjener de i lang tid på grund af mangel på metal i sammensætningen, som de ikke korroderer, og på grund af deres lave vægt passer de let. Polypropylenprodukter er kemisk resistente over for forskellige medier, men samtidig er de uskadelige og kan anvendes til mad (drikke) vandforsyning.

RVK rør

Anvendelsesområdet for PP-rør i RVK-mærket er lidt mindre end for PRO AQUA-rør. Virksomheden producerer flerlagsrør PN 25 med formlen PPR / Al / PPR (polypropylen / aluminium / polypropylen). Sådanne modeller er egnede til varmtvandsrørledninger og varmeledninger. På trods af forsikringerne fra sælgerne er disse PP-rør ikke meget positive anmeldelser fra forbrugerne.

Anmeldelser om russisk lavede rør

Der er så mange meninger om brugere om kvaliteten af ​​russiske rør, da der er producenter, der producerer dem. Fra retfærdigt negative udsagn om RVK til helt acceptable noter om Heisskraft. Men markedet står ikke stille, hele tiden er der nye, uudforskede mærker med god kvalitet. Absolut ikke at sige, at alle russiske produkter er værdige eller uværdige for købernes opmærksomhed.

konklusioner:

Som det viste sig, er fremstillingslandet virkelig en vigtig indikator ved valg af PP-rør. Ifølge forbrugerne er tjekkiske produkter altid af høj kvalitet, men de har en passende pris. Ukrainske rør giver heller ikke klager, men mere foretrukket til prisen. Erhvervelsen af ​​russisk materiale er i de fleste tilfælde køb af en kat i en taske, der er begge mærker med varer af høj kvalitet og med lavt.

Kaluga Forum

Polypropylen - hvilken fabrikant er bedre?

Artanis 12 Jan 2016

Faktisk er det nødvendigt at købe PPR rør og forskellige fittings til det. Vandforsyningen vil blive lavet i huset.

Butikkerne har et relativt stort udvalg af producenter: starter fra den populære Valtec og slutter med russiske producenter (for eksempel en slags PC Contour).

Hvilken producent foretrækker? Og hvis der er dokumenterede butikker, så hvor kan de købes?

Syrozha 12. januar 2016

fan 12 jan 2016

ppr Valtek ikke opfyldt. Tjekkisk - ja, det blev betragtet som det bedste, men derfor dyrt. Nu er kvaliteten mere eller mindre lige, kun nytilkomne porer.

Samme pils havde problemer, du har ikke bestået certificering. nødt til at se i det mindste i meget smalle butikker.

mere præcist om VVS. præcis VVS? er huset privat? kedel plus kedel?

Syrozha 12. januar 2016

fan 12 jan 2016

og det er sandt, at: Hvorfor spørg - for hvad, hvor og hvordan?

Ikke så længe siden skiftede jeg noget i vandet på en frisørsalon, hvor værtinde, som en dum kvinde, bad mig om at købe en slange med en vandkande. Jeg gentager: meget klogt. Der var et kriterium: IMPORT.

og generelt: det bedste propylen er kobber. emnet kan lukkes.

Artanis 12 Jan 2016

fan, VVS i den sædvanlige Khrusjtjov. Koldt og varmt gennem gaskolonnen.

Syrozha, dette firma er ikke tilfældet med "Formel Heat" kaldes? Hun er allerede flyttet ud af den tidligere Bines Service. Ja, og de havde for nylig en ændring af leverandører. Nu er spørgsmålet: havde de en økoplastisk eller har de noget andet nu?

Jeg fokuserer mere på vores stormagasiner, Det Hvide Hus (mærker: Valtec og Contour) og Russian Nails (mærker: Valtec, Vesbo og Meerpalst) og mærket "Valtec". Men problemet er, at ikke alt, hvad der skal styres, er fundet fra Valtek. Og hvad kan du sige om Vesbo og Meerpalst?

Syrozha 12. januar 2016

Artanis, Formel af varme, ja. Så Suvorov lane. Der er bestemt. Eller de vil fortælle dig, hvor de er.

fan 12 jan 2016

Nå skal du ikke forstyrre dit hoved - arbejdstemperaturen vil være friatl over 50. i propylen kan kølemidlets temperatur forkorte levetiden tilstrækkeligt - f.eks. ved 90 grader - 3 år.

Tag det samme projekt - støtte import substitution, du

Syrozha 12. januar 2016


Jeg fokuserer mere på vores stormagasiner, Det Hvide Hus (mærker: Valtec og Contour) og Russian Nails (mærker: Valtec, Vesbo og Meerpalst) og mærket "Valtec". Men problemet er, at ikke alt, hvad der skal styres, er fundet fra Valtek. Og hvad kan du sige om Vesbo og Meerpalst?
Nå, jeg ville ikke rådgive Valtek af en simpel grund. Disse razdolboev (BD og RG) rør er, og med fittings baghold. Og Valtek er det samme Kina og Tyrkiet. Dette er mærket og produktionen af ​​den tredje verden. Tjekkere gør sig hjemme.

Syrozha 12. januar 2016

Artanis, jeg skrev i en personlig.

Artanis 12 Jan 2016

Tag det samme projekt - støtte import substitution, du

ProAkvu så hidtil kun i en butik tæt på overgangen. Og denne butik undgik jeg ikke.

Jeg fandt næsten alle dem fra Valtec, bortset fra to stillinger ud af 15))) Og jeg tror, ​​at produktionsstedet ikke spiller en særlig rolle. Det er ikke et land, der er vigtigt, men kvalitetskontrol. Det samme gjorde samme AHhren i Kina. Ligesom andre elektronik mv.

Syrozha 12. januar 2016


Det er ikke et land, der er vigtigt, men kvalitetskontrol.
hvem argumenterer)))) Spørgsmålet er, hvad hvis kvaliteten er i Valtek?!

Syrozha 12. januar 2016

Hvad vil sige Petrovich Nikolaitch?

Artanis 12 Jan 2016


Det er ikke et land, der er vigtigt, men kvalitetskontrol. hvem argumenterer)))) Spørgsmålet er, hvad hvis kvaliteten er i Valtek?!

Jeg vil gerne tro og håbe. De giver jo selv en 7 års garanti på deres produkter. Og spørgsmålet om kvalitet kan stilles til hver producent.

Syrozha 12. januar 2016

Artanis, hvorfor åbne et emne, hvis du allerede har bestemt dig selv

Artanis 12 Jan 2016

Artanis, hvorfor åbne et emne, hvis du allerede har bestemt dig selv

Jeg har endnu ikke besluttet. Jeg tøver stadig. Derfor besluttede jeg at spørge udtalelsen på forummet.

fan 12 jan 2016

proakva er på baldinaen. for eksempel.

NikolaichT4 12. januar 2016

NikolaichT4 12. januar 2016

Syrozha 12. januar 2016


Om emnet: Calde, Proakva, Pils, Valtek. Alle + er de samme
måske fordi alt andet end aqua fra et land, der er blevet uvenligt for os kaldet Tyrkiet?

NikolaichT4 12. januar 2016

fan 12 jan 2016

Valtek - Italien. i det mindste - fødestedet for mærket.

fan 12 jan 2016

Jeg kandan omkring 10 år robit. sandt, tæt på døden.

NikolaichT4 12. januar 2016

Valtek - Italien. i det mindste - fødestedet for mærket.

Nu er Kina, men fabrikken! Montering metal, jeg respekterer dem virkelig aldrig problemer nebylo
Indlæg er blevet redigeretNikolaichT4: 13. januar 2016 - 13:16

NikolaichT4 12. januar 2016

Syrozha 12. januar 2016


Syrozha, jeg har et loddejern Candan brændt for en uge siden, hvad ville det da være?
Erdogan nasuropil

han tjente sin skat for sine penge.

7andrey1983 13 jan 2016

Og Rosturplast? Er det virkelig fuld g? Det ser ud til at være værd 5 år, der er endnu ikke opdaget problemer.

fan 13 jan 2016

Det er nødvendigt at se, hvordan det er loddet. Uprøvede mærker - som et lotteri.

7andrey1983 13 jan 2016

Ligesom jeg har bemærket, er dette det mest almindelige mærke i DB / K-raut butikker. Og prisen, de har, er meget human.

fan 13 jan 2016

og skriv billigt. kædeforretninger forfølger ofte billighed, mens højt specialiserede fokuserer på kvalitet. Hvorfor? Jeg håber du forstår.


Indlæg er blevet redigeretFan: 13. januar 2016 - 09:22

Orange_Thief 13 Jan 2016

NikolaichT4, manufactory er en manuel produktion. Hvis det virkelig er gjort på fabrikken, ville jeg ikke tage det. Jeg stoler ikke på Krivenky kinesiske hænder.

NikolaichT4 13 jan 2016

Syrozha 13 Jan 2016

NikolaichT4 13 jan 2016

NikolaichT4 13 jan 2016

Temer Biodiver 13 jan 2016

Tak, NikolaichT4, han var selv tilbøjelig til denne mulighed. Og din omtale af deres lille lineære forlængelse er bestemt meget vigtig, og det er en af ​​deres fordele. Imidlertid er ilt overflødigt i systemet med en fastbrændstoftank i stål, der er ikke brug for det, og hvis der er installeret en stålhydraulisk nål efter det, og radiatorerne formodes at være stemplet stål, så er det bedre at være trygt, at reparationen bliver dyrere! Tak igen!

NikolaichT4 13 jan 2016

Temer bi, tak. Brug for hjælp til at installere eller konsultere skrive. Materialer også

fan 13 jan 2016

Jeg kan ikke lide aluminium indeni - røret kan eksfolieres. kun glasfiber. om forlængelse - det kan leveres.

og der er stadig aluminiumforstærket uden striber - ligesom glasfiber.

NikolaichT4 13 jan 2016

Temerevskiy bi, hvis du kun tager det med rørene, som er den første type (STABI), er den anden type sådan en shnyaga, jeg fortæller dig, stratificeret osv.

Temer Biodiver 13 jan 2016

Men jeg ved ikke, om der er sådanne rør til dia. mere end en tomme fordi ud af kedlen går, hvis jeg ikke tager fejl, en tomme og en fjerdedel intern. tråd. Ja, jeg var flov over en ven og sagde, at du har brug for en mine fra kedlen. Udfør måleren med et stykke jern, kun dernæst det med propylen, en slags nonsens efter min mening, kedlen opvarmer ikke udefra, og kølevæsketemperaturen er usandsynligt højere end 60-70 grader. Jeg vil ikke gerne holde fast i systemet med sådanne "krokodiller".

NikolaichT4 13 jan 2016

Hvis den faste brænderkedel er umulig, forestil dig den situation, du oversvømmede kedlen, og da den brød ud, slog du af e-mailen. cirkulationspumpe. Hvad vil der ske?

svar på MRAK! vil du gøre dig selv? Åh jeg lugter noget galt

Artanis 13 Jan 2016

En lille rapport om priser og shopping. Så jeg gik i dag i den "varme verden" på Gagarin og Suvorov. Og der er på salg en slags "grå polypropylen" i. Tjekkisk. På Gagarin mærke FV Plast og på Suvorov Ecoplastic. Alt er godt, med undtagelse af prisen. Og det er i gennemsnit 2,5-3 gange højere end det for tyrkiske producenter. Og er det umagen værd at tælle 3 gange? Eller som i den annonce: hvis der ikke er nogen forskel, hvorfor betale så mere?

Og nu et andet spørgsmål. Hvad truer svejsningen af ​​CPD-rør, forstærket i midten med aluminium uden trimning / stripping? Og hvis jambs er mulige, hvor hurtigt kommer de ud?

NikolaichT4 13 jan 2016

Og nu et andet spørgsmål. Hvad truer svejsningen af ​​CPD-rør, forstærket i midten med aluminium uden trimning / stripping?

Jeg anbefaler ikke at tage dette rør.


Indlæg er blevet redigeretNikolaichT4: 13. januar 2016 - 20:36

fan 13 jan 2016

Jeg forvirrer dem det samme. På Gagarin er de begge i nærheden.

Syrozha 13 Jan 2016

Jeg havde en slags deja vu. eller køretøj på denne måde troller vi eller eller.

Jeg vil forsøge at give et par analogier. kan få. Der er Adidas sneakers, og der er Abibas. Begge er lavet på fabrikkens måde, men i det første tilfælde pålideligt og i lang tid, og i andet tilfælde synes de at ligner Adidas, er kun resultatet af sokkerne ukendt.

den anden analogi er den samme fra skoens verden: der er et sådant firma ECCO, og da danskerne kun lavede deres sko i Europa og Brasilien, var der ingen sko, der blev slået ned. Men så snart de satte den teknologiske fabrik i Kina i 2005 blev skoene skummede.

Med den tyrkisk-kinesiske polypropylen taj baida - som de gør under tysk licens, og endda på tysk udstyr. og kvaliteten er flere gange lavere. Paradokset! Nå ja, ja, hvorfor fortsæt med at reklamere og betale for meget. jo mere så ((((((


Indlæg er blevet redigeretSyrozha: 13. januar 2016 - 21:25

Artanis 13 Jan 2016

Og nu et andet spørgsmål. Hvad truer svejsningen af ​​CPD-rør, forstærket i midten med aluminium uden trimning / stripping?

Jeg anbefaler ikke at tage dette rør.

Men her er situationen: Der er allerede et system med sådanne rør, og hvordan de svejses, er ukendt.


alt er godt, bortset fra prisen. Og det er i gennemsnit 2,5-3 gange højere end det for tyrkiske producenter. Og er det umagen værd at tælle 3 gange? Eller som i den annonce: hvis der ikke er nogen forskel, hvorfor betale så mere? Jeg havde en slags deja vu. eller køretøj på denne måde troller vi eller eller.

Nej, deja vu. Som jeg skrev ovenfor: Jeg overvejer forskellige muligheder, og hvis jeg har spørgsmål, spørger jeg dem. Og siden Syrozha anbefalede disse butikker, kom jeg ind i dem. Og rapporterede resultatet. Og det er alt sammen.

Syrozha 13 Jan 2016

Artanis, læs her.

og så gå og køb hvad du vil have. For ingenting vil ny fortælle dig.

Jeg forlader personligt diskussionen om den meningsløse i denne diskussion.


Indlæg er blevet redigeret * AG *: 2. maj, 2017 - 20:21

Temer Beekeeper 14 Jan 2016

Tak, Syrozha, for de informative links, meget interessant.

Og nu et andet spørgsmål. Hvad truer svejsningen af ​​CPD-rør, forstærket i midten med aluminium uden trimning / stripping? Og hvis jambs er mulige, hvor hurtigt kommer de ud?

Læs omhyggeligt linkene, svaret er allerede givet i postnummer 40

Hvis den faste brænderkedel er umulig, forestil dig den situation, du oversvømmede kedlen, og da den brød ud, slog du af e-mailen. cirkulationspumpe. Hvad vil der ske?

svar på MRAK! vil du gøre dig selv? Åh jeg lugter noget galt

Ja, alt skal være fint. For det første antager jeg, at strømmen er sikkerhedskopieret først af en bespereboynik (som en computer), og så har jeg en gasgenerator med langvarig afbrydelse. For det andet vil jeg bygge en grundlæggende ordning baseret på nedenstående skema. Som du kan se er der ingen pumpe mellem kedlen og den hydrauliske nål, og i katastrofen af ​​netværket vil kedlen arbejde for en hydraulisk nål, hvis volumen er ca. 230 l. Kog næsten uden chancen dækker trang og brændende vil næsten stoppe. Det eneste, jeg synes om at genindspilning med det samme i ordningen, er TSN + -filterets knude, og de udstyres med to ekstra vandhaner, så det er ikke nødvendigt at dræne hele systemet for at erstatte det, når TSN fejler.

Diskussioner og anmeldelser på forumet i Novosibirsk - NGS.DOM

Hus, bygning, reparation

Har brug for en lekbez på polypropylenrør.

For at gøre det mere roligt, sandpapir for at kærtegne hjertet.

10/08/12 16:32 Svar på meddelelsen Har brug for en lekbez uden polypropylenrør. bruger tav78

10/08/12 21:24 Svar på meddelelsen Brug en lekbez uden polypropylenrør. bruger tav78

Det giver ingen mening at ansætte kloge mennesker og derefter fortælle dem, hvad de skal gøre. Vi ansætter smarte mennesker til at fortælle os, hvad de skal gøre. Steve Jobs

10/08/12 21:58 Svar på meddelelsen Har brug for en lekbez på polypropylenrør. bruger tav78

10/08/12 10:55 Svar på meddelelsen Re: Jeg har brug for lekbez uden polypropylenrør. af ser_grey

09/10/12 12:33 Svar på meddelelsen Re: Jeg har brug for lekbez uden polypropylenrør. bruger Tolmach

For at gøre det mere roligt, sandpapir for at kærtegne hjertet.

Korrigeret af brugeren tav78 (10/09/12 12:34)

09/10/12 12:40 Svar på meddelelsen Re: Jeg har brug for lekbez uden polypropylenrør. bruger Tolmach

For at gøre det mere roligt, sandpapir for at kærtegne hjertet.

Korrigeret af brugeren tav78 (10/09/12 12:44)

09/10/12 15:58 Svar på meddelelsen Jeg har brug for lekbez på polypropylenrør. bruger tav78

Det giver ingen mening at ansætte kloge mennesker og derefter fortælle dem, hvad de skal gøre. Vi ansætter smarte mennesker til at fortælle os, hvad de skal gøre. Steve Jobs

10/09/12 4:18 PM Besvar meddelelsen Brug en lekbez uden polypropylenrør. bruger tav78

Han er bag radiatoren

bag den højre radiator kompensator

Åben placering (vil blive gemt af sofaen)

Det giver ingen mening at ansætte kloge mennesker og derefter fortælle dem, hvad de skal gøre. Vi ansætter smarte mennesker til at fortælle os, hvad de skal gøre. Steve Jobs

Anmeldelser af Trumpet Glass. polypropylen MeerPlast 20 (PN20)

Ved bestilling fra 15 000 rubler. 30,65 gnid.

Ved bestilling fra 50 000 rubler. 30,65 gnid.

Det samlede beløb for alle varer, der tilføjes til kurven, tages i betragtning.

  • karakteristika
  • Om produktet
  • anmeldelser

I onlinebutikken er der mere end 50.000 varetyper af VVS, varmeudstyr, klimaanlæg og elektriske produkter på lager og på bestilling.
Kataloget indeholder hundredvis af virksomheder - fra billige indenlandske og udenlandske. Og salget vil gøre dine indkøb endnu mere rentable.

Du har mulighed for at købe varer i detailhandel og engros - vi arbejder sammen med enkeltpersoner og juridiske enheder, leverer ordrer i Moskva såvel som i regioner i Den Russiske Føderation. Det er billigt og sikkert at købe udstyr på vores officielle hjemmeside ved hjælp af sikre dataoverførselsprotokoller.

Der er endnu ingen varer i din indkøbsvogn.

© Alle oplysninger på hjemmesiden er kun til orienteringsformål.
og er ikke et offentligt tilbud

Kopiering af oplysninger uden tilladelse fra ophavsretsejerne er forbudt.

Glasfiberforstærket polypropylen

Udvalgte indlæg

For at sende meddelelser, opret en konto eller log ind

Du skal være en registreret bruger for at skrive en kommentar.

Opret en konto

Tilmeld dig i vores fællesskab. Det er meget nemt!

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind på systemet.

Eller log ind med en af ​​disse tjenester.

Google anbefaler

Vores anbefalinger

Gipsplade loftsinstallation

andral udgav et emne i gipspladerlofter, 17. januar 2005, emne

Trådløs hammerboremaskine TE 30-A36

Sano offentliggjorde en artikel i Instrument og Udstyr, 29. april 2013, artikel

Hjemmelavet beklædning på kværnen til en diamantkop eller børste

FugenFührer skrev en blogindlæg på FugenFührer Blog den 13. februar 2017, blog indlæg

Hvor bedst kan du lave en gipspladspartition

Sander har udgivet et emne på Work with Drywall, 3. marts 2005, emne

Sommerhus i skoven: Som kunstner forvandlede Igor Shubin skovplottet. Layfkhaki til sommerboere

KGB udgivet en artikel i Country House, Dacha, tirsdag kl 08:49, artikel

Testtests savner SCW 22-A og SCM 22-A

Sano offentliggjorde en artikel i Instrument og Udstyr, 24. december 2012, artikel

Sådan skæres hængsler i indvendige døre.

Sano offentliggjorde en artikel i School of Repair, 15. juni 2007, artikel

Gas samling pistol HILTI GX 120

Sano offentliggjorde en artikel i Instrument and Equipment, 11. marts 2012, artikel

Polypropylenrør: firmaer og anmeldelser

Udskiftning af rørledninger og opvarmning af metalrør med polypropylenrør giver dig mulighed for permanent at slippe af med de ulemper, at støbejern eller stål er underlagt. Plast er ikke underlagt korrosion, falder ikke sammen under indflydelse af lav temperatur, er let og forholdsvis billigt. På grund af populariteten er det svært at vælge polypropylenrør: Virksomhederne tilbyder forbrugerne et stort udvalg. Denne artikel præsenterer forbrugeranmeldelser, samt en kort beskrivelse af kvaliteterne af de mest populære af prisen for kvalitetsprodukter af rørindustrien.

Vurdering af fabrikanter af rør vil hjælpe med at vælge, hvilke polypropylenrør er bedre.

Vurdering af producenter af rør

Vi giver en vurdering baseret på vurderinger fra både ejerne af lejligheder og landhuse med installerede polypropylenrør og installatører selv i sin helhed:

  1. Produkter fremstillet i Tyskland:
  • Bänninger;
  • Akwatherm;
  • Wefatherm;
  • Rehau. Karakteristika for hver af dem i artiklen "Tyske polypropylenrør."
  1. De tjekkiske rør placeres med sikkerhed i anden række:
  • Ekoplastik;
  • FV-Plast (se "Tjekkiske Polypropylenrør" nedenfor).
  1. Det tredje er billigere og lidt ringere i kvalitetsprodukter fra Tyrkiet:
  • Tebo;
  • Pilsa;
  • Vesbo;
  • Valtek;
  • FIRAT;
  • kalde;
  • Jakko;
  • Dyzain (deres egenskaber under linket "tyrkiske polypropylenrør").
  1. Kina er ikke tilfreds med kvaliteten, undtagelsen er mærket:
  • BLUE OCEAN (anmeldelser af kinesiske produkter "Kinesisk polypropylenrør").
  1. Endelig er budgetmuligheden - russisk fremstillede produkter:
  • PRO AQUA;
  • RVC;
  • Heisskraft;
  • Santrade;
  • Politek (anmeldelser på mere populære producenter under "russiske polypropylenrør").

Så lad os gå videre til overvejelsen af ​​produkter fra det tjekkiske og russiske polypropylen.

Tjekkisk-lavede rør

Rør Ekoplastik Tjekkisk firma WAWIN Ecoplastik

Standarden i polypropylensystemer er systemet Ecoplastic. Siden systemet er kommet ind i markedet har dette system været i stand til at etablere sig fra den bedste side. Det er blevet meget populært på grund af den ret høje kvalitet af beslag og rør fremstillet af polypropylen Ecoplastic fra firmaet WAWIN Ekoplastik s.r.o - Tjekkiet.

Udvalget af produkter Ecoplastic

Tjekkiske rør fremstillet af polypropylen VAVIN Ecoplastic anvendes:

  1. til distribution af varmt og koldt vand, central- og gulvvarme samt til distribution af luft;
  2. PN 10 - til distribution af koldt vand og gulvvarme
  3. PN 16 - til distribution af koldt vandforsyning ved forhøjet tryk og til rørledninger fremstillet af polypropylen af ​​centralvarmeforsyning ved reduceret tryk;
  4. PN 20 - til distribution af varmt vandforsyning og centralvarme.

Ekoplastiske rør fremstilles i følgende rækkevidde:

  • PP-R Ecoplastic rør, der er plastik - PN 10, PN 16, PN 20;
  • flerlags Ecoplastik Stabi rør - PN 20 bestående af plastik og aluminiumsfolie - indenfor plast;
  • Fiber polypropylen rør;
  • kombinerede og alle plastikbeslag.

Typer af rør: Solid, forstærket med aluminiumsfolie og glasfiber

Fiber polypropylen rør fremstillet af Wavin Ekoplastik - Tjekkiet - forstærket med glasfiber. De anbefales til enheden:

  • indre og eksterne koldtvandsanlæg;
  • varmeforsyning;
  • varmt vand samt
  • til servering varmt og
  • koldt vand.

Fayber rør svejsning finder sted uden overfladebehandling, det er nøjagtigt det samme som svejsning af de mest almindelige polypropylen rør. Fiberrør har en lineær termisk udvidelse mindre end 3 gange så høj som PPR-rør, som er plastik. Fiberrør har en temmelig lav vægt, men samtidig beskytter de styrke.

Fiberforstærket rørstruktur

Rør FV-Plast

Påfør rør FV-Plast produktion Tjekkiet for systemer:

  • varmeforsyning;
  • varmt gulv;
  • vandforsyning.

Tjekkiske polypropylenrør er kommercielt tilgængelige med en aluminiumindsats, som gør dem modstandsdygtige mod temperaturændringer og hårde. I en ret bred ydeevne præsenteres de formede elementer, hvorved det er muligt at løse eventuelle ret komplekse problemer med varmeforsyning og vandforsyning. Der er flere typer rør FV-Plast:

  1. PP-R rør er designet til:
  • indenlandske koldt vand rørledninger;
  • varmtvandsrørledning i hjemmet;
  • centralvarme;
  • underjordisk opvarmning
  • luftkanaler;
  • arbejder i industrien;
  • arbejder i landbruget.

Disse rør er letvægts og har let proces, hvilket gør installationen enkel, hurtig og sikker. Tilstedeværelsen af ​​indvendig vægts svage rude og svejsebegrebet kan reducere tryktab i rørledningerne betydeligt.

  1. PP-R rør, der består af flere lag, i produktionen af ​​plast bruger de mest moderne teknologier - co-ekstrudering. Som et resultat heraf kombineres de fordelagtige egenskaber ved adskillige materialer i en enkelt produkt.
  1. Rørene STABI med en indsats fra aluminium, 4 m lang, er beregnet til:
  • ledninger under gulvet af varmt vand;
  • afkøling og
  • varme vand varmeledende varmeforsyning;
  • klimaanlæg (underlagt brug af lav termisk udvidelse og høj styrke i røret). Ved installation af sådanne rør er der ikke behov for at anvende understøtningsbjælker.
  1. FASER rør med glasfiber, som er 4 m lange, betragtes som universelle. Sådanne rør er designet til meget krævende ledninger:
  • drikkevand;
  • opvarmning vand;
  • varmt vand.

Sådanne rør har høj styrke og termisk ekspansion er fire gange lavere end PPR-rør, selv om de kan svejses lige så let. FASER-rør er også ideelle til grundvarmekabler.

Russiske rør

PRO AQUA rør

Rør PRO AQUA fremstillet i Rusland anvendes i forskellige systemer:

  • vandforsyning i industribygninger;
  • vand i beboelsesbygninger;
  • vandforsyning i kontorbygninger;
  • vandbehandling;
  • varmeforsyning;
  • pneumatiske linjer;
  • teknologiske rørledninger.

I rør er den højest mulige temperatur + 95 ° С.

PRO AQUA-propylenrørene virker i temmelig lang tid, de korroderer ikke, monteres let, har høj kemisk modstandsdygtighed i rørledninger og beslag og er også harmløse.

Ifølge data fra tests udført af Egoplast med tilsvarende mærkning er rørstyrken 1,6 gange højere sammenlignet med kinesiske modparter. Den maksimale styrke af Pro Aqua rørene findes i bordet.

Udseende Pro Aqua

Kun russiske Pro Aqua-rør er i stand til at modstå et tryk på 79,5 atm, og de vil derfor kunne tjene meget længere end andre rør i denne priskategori.

RVK rør

Virksomheden Plastic, der har RVK varemærket, i Rusland for første gang siden 2007 har produceret flerskiktsrør fremstillet af polypropylen PN 25, ved hjælp af PP-R / Al / PP-R polypropylen til deres fremstilling. Russiske RVK-rør til varmtvands- og varmeforsyningssystemer har en diameter på 20 mm til 50. RVK rør er internt forstærket med et lag aluminium placeret i midten af ​​rørvæggene, mens de forstærkede rør derimod har et lag aluminium udenfor. RVK-anlægget er beliggende i Orenburg.

Men vurderinger fra købere har en negativ vurdering af RVC rør. Den største ulempe ved sådanne rør betragtes som "walking størrelser".

RVK forstærket med glasfiber

Heisskraft og Santrade rør

Den russiske fabrik til produktion af rør Heisskraft er beliggende i Moskva-regionen, i byen Pushkino. Selvom fabrikanten hævder, forstærkes produkterne direkte i Tyskland.

Hvad angår kvaliteten af ​​Heisscraft-rør, hævder anmeldelser, at dets niveau er ret godt. Mange forbrugere tager sig af den grå farve af produkter, hvilket forklares ved at tilføje teknisk sod i sammensætningen. Dette stof har allerede etableret sig som en fremragende stabilisator til plastrør, så det bør ikke forårsage spænding, men hellere glæde forbrugerne.

Hvad angår et andet russisk lavet rør, Santrade, er det værd at bemærke den absolutte mangel på feedback på mærkeprodukter i byggeprojekter. Mest sandsynligt har det endnu ikke erhvervet det rette niveau af popularitet.

Heisskraft rør (venstre) og Santrade (højre)

Politik rør

Selv om der er forskellige anmeldelser på internettet om Politek TM produkterne, kan det konkluderes, at kvaliteten er "ikke dårlig, gennemsnitlig". For eksempel er Polytec-2000 rør med omtrent samme vægtykkelse som analogerne ifølge installatører mere modtagelige for kompression deformation.

Hvad angår installationsprocessen selv, er den næsten identisk med installationen af ​​lignende produkter og skaber ingen problemer.

Der kan opstå vanskeligheder ved køb af polytec af Polytec fittings, da de ikke altid er til salg. Af denne grund bør de købes samtidigt med rørene selv for at sikre korrekt pipelinehomogenitet.

Udseende af Polytec rør

Andre dele af bedømmelsen:

Vi håber du finder vores anmeldelse nyttig. Hvis du er interesseret i Pragma-produkter, kan du læse om dem i artiklen "Østrigske Pragma-rør".

Om russisk fremstillede Korsis rør mere detaljeret i artiklen "Korsis pipes".

Metal rør - anmeldelser

Derfor er det bedre at vælge et firma

Testimonial: Metal-plast rør anmeldelser kan være meget forskellige på grund af hvordan og fra hvad de blev lavet. I dag er de lavet af to lag og tre lag. Det er værd at bemærke en sådan funktion, at alle de indvendige lag af metal-plast rør er lavet ved hjælp af specielle aluminium bånd, som er ret tynde. Hvert yderste lag af sådanne rør, der kan være en eller to, er lavet ved hjælp af speciel plastik, som er en polyethylen... Yderligere

rør

Tilbagemelding: Ved udskiftning af en gaskedel med dobbeltkreds (en gennemgang af kedlen "Eleсtrolux") opstod der spørgsmål om udskiftning af hele varmesystemet. Da kedlen tillader tvungen cirkulation af kølevæsken, blev det vertikale system (med stigninger) nægtet med det samme. Efter at have overvejet flere muligheder blev det besluttet at installere Barbi-varmesystemet. Jeg vil gerne fortælle om dens fordele. Demontering af den gamle og installation af det nye system blev udført af et hold af det eneste firma i byen på det tidspunkt, der brugte dette firma... Mere

Budget!

Plusser: Billig, praktisk, moderne, hurtig installation.

Ulemper: Deformation, skader på væggene.

Testimonial: Der er mange ulemper og fordele ved at installere denne type rør. Til installation kan arbejdere knusse din mur til ridser til huller, men installationen vil ikke vare lang og ikke dyrt, foruden over tid, alt det samme, alt skal ændres, og disse rør er ikke en undtagelse. Over tid kan der være deformationseffekter og andre ting, men det er ikke dyrt eller praktisk. Jeg kan ikke sige noget om mine anbefalinger til dig, det er din beslutning, jeg udtrykte min mening.

Løse forbindelser

Plusser: Du kan skjule ledningerne i væggen.

Ulemper: Det er nødvendigt at forlade hemmelige døre eller åbninger i rørledningerne.

Testimonial: Når jeg lavede reparationer på badeværelset, brugte min ven plastrør. Nogen fortalte hende, at de kan gemmes i væggene og dermed frigøre plads i vores små bade. Føreren, der gjorde alt arbejdet, rådede til at forlade rørledningerne tilgængelige. Hvor rart at hun lyttede til ham. Over tid svækker fastgøreren, muligvis fra vibrationer af vandtryk. Og de skal regelmæssigt trække disse forbindelser.

praktisk

Plusser: Holdbarhed, miljøvenlighed, nem installation, pris.

Ulemper: Det anbefales ikke at skjule beslaget (tees, adaptere osv.) I lofter, pier, bag gipsplader.

Gennemgang: Den største fordel ved stål- og støbejernsrør er først og fremmest holdbarhed med korrekt overholdelse af betingelserne for installation og drift. Den anden er den absolutte korrosionsbeskyttelse, og den tredje er fraværet af svejsesøm og nem installation. Disse rør bruges til at levere varmt og koldt vand overalt: hjem, lejlighed eller kontor. Jeg vil gerne bemærke miljøkomponenten - inden i rørene er dækket med ikke-toksisk (mad) plast, hvilket ikke gør dig bekymret for dette... Yderligere

Gennemsnitlig

Plusser: Æstetisk, billig, hurtigt installeret.

Ulemper: Fastgørelse i væggen, deformationen over tid.

Anmeldelse: Det er svært at konkludere. På den ene side er det bedre end gamle metal, der er ingen rust, de ser mere æstetiske ud, men på den anden side er det for tidligt at tale om deres pålidelighed og holdbarhed, vandet giver ingen støj over dem, og deres metode til fastgørelse af væggen 4 gange pr. Rør ødelægger væggenes udseende, ja og lim tapetet, og især for at fjerne det gamle er meget ubelejligt, med tiden over tid, deformeres de fra varmt vand, selvom de dømmes ved mærkning, vælges egenskaberne korrekt. Alternativer værdige endnu... Læs mere

Moderne rør.

Fordele: De bøjer godt, behøver ikke at blive forseglet ved svejsning, fastgjort med tilslutninger, rust ikke, pæn, usynlig.

Ulemper: Ingen.

Tilbagemelding: Det glæder mig, at udskiftningen af ​​jernrør kom metalrør. De er moderne, de bøjer godt, forskellige forbindelser er knyttet til dem, og der er ingen grund til at fastgøre dem med svejsning. Det er også godt, at de er stærke, holdbare og ikke ruster. De kan gemmes i gulvet og i væggene. De er ikke værre end jern, endda meget bedre end dem.

Metalrør er en fremragende erstatning for metal

Fordele: Let at installere, kræver ikke svejsning.

Ulemper: Dyrt pris for fittings.

Anmeldelse: Metal-plastrør er meget bedre end metalrør. For det første kræver det ikke svejsning og lang installation. For det andet bliver de ikke tilstoppede med rust og kan modstå hydrauliske stød. I den tredje meget lyse og kræver ikke maleri. Men der er også ulemper: prisen på armaturer er dyr, og forstærkning i vægge eller gulve er forbudt.

Behøver ikke svejsning!

Fordele: Nem installation, praktisk, tilgængelighed.

Ulemper: Deformation.

Anmeldelse: Sindssy tilfreds med, at plastrør kom for at erstatte metalrør. de bøjer bemærkelsesværdigt, du kan nemt vedhæfte forskellige forbindelser til dem. de kræver ikke svejsning. Desuden er de holdbare, holdbare og ikke ruster... de kan nemt gemmes.

anbefale

Anmeldelse: Jeg troede det var sikkert, men det viste sig at være et skab til propancylindre http://versmet.ru/category_339.html.

evig

Udtalelse: Nå, hvad kan man sige om en uerstattelig detalje i hver mands husstand, jeg kan ikke engang forestille mig min dacha uden det, da nogen kan klare træn og sved manuelt, hvis man kan få en så bekvem enhed og forenkle dit liv og ikke damp.

Fremragende støbejerns udskiftning

Anmeldelse: Ændrede stigerør til varmt og koldt vand. Bemærk straks forskellen. Og trykket blev stærkere, og kvaliteten af ​​selve vandet blev meget forbedret. Jeg beklager ikke, at de brugte penge på udskiftning.

Tag metalplastet modsat 20 for retur 25 for arkivering.

Fordele: Nå er det for det første meget stærkere end plast og polypropylen, og for det andet, når de trykkes, har de den laveste procentdel af lækage sammenlignet med andre!

Ulemper: Det er meget dyrere end plast og "glas".

Anmeldelse: Jeg arbejder selv som installatør, der er problemer med alle slags rør. men hvis du tager metal med plastik og polypropylen i sammenligning, metal-baserede laminat er meget bedre end de andre. Jeg argumenterer ikke, du kan tage den sædvanlige PPR plast, men ikke en mulighed for, at lodningen ikke lækker. og med metalalast sker næsten aldrig (kortere), sammenlignet med alle typer rør, det er bedre at tage metal og ikke at se på prisen, du vil bruge meget mere på fastsættelse af jambs, som ikke er skyldige i VVS, men...

Meget behagelig.

Plusser: Let at installere.

Ulemper: Pris.

Gennemgang: Der er mange forskellige producenter af plastrør på markedet. Den største forskel mellem metalplast og støbejern eller polypropylen er, at de er temmelig nemme at installere, de kan modstå enhver temperatur, metalplast er også meget slidstærk jern. Den største ulempe ved disse rør er prisen. Priserne for rørene selv er forskellige afhængigt af producenten, det samme gælder for armaturer, i gennemsnit er det 1,5-2 gange dyrere at lægge vand eller opvarmning i en lejlighed, end du brugte polyurethan... Mere

Opvarmning er fantastisk

Testimonial: Det var meget praktisk at lave et hus ud af sådanne rør, praktisk og ikke dyrt, men det var ikke særlig bekvemt at fastgøre dem sammen, det er det største problem.